Derince Ziraat Odası > Haberler > Süt Otu ” Demonstrasyonu İçin Tarla Günümüz

Süt Otu ” Demonstrasyonu İçin Tarla Günümüz

Ziraat Odası Başkanlığınca organize edilen ve Derince Ziraat Odası Başkanı İsmail Demir’in ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz tarla gününde İl Müdür Yardımcımız Nuri AL’ın yanı sıra, İlçe Ziraat Odası Başkanları, Muhtarlar ve Üreticiler de hazır bulundular. Açılış konuşmasını Oda Başkanımız İsmail DEMİR’in yaptığı günde söz alan İl Müdür Yardımcımız Nuri AL, hayvancılığın en ekonomik ve karlı yapılmasında birinci şartının kaba yem için yem bitkileri yetiştirilmesi olduğunu  bunun içinde yem bitkisi çeşitliliğinin artırılması vurgulamışlardır. Tarla gününde Derince Ziraat Odamız Başkanlığında tarım danışmanı olarak görev yapan Ziraat Mühendisimiz Reyhan ÇİFTÇİ demonstrasyonla ilgili teknik bilgiler vermiştir. Tarla günü tarlanın gezilmesiyle son buldu.